Referenties

Thom Hilderink

“Fons heeft me goed geholpen met het verwerven van de vergunningen die ik nodig had om Het Richtershoes in Zenderen voor feesten en partijen te kunnen verhuren. Het heeft me een hoop tijd en energie gescheeld. Zelf was ik er niet uitgekomen.”

Thom HilderinkDe Barrique - BorneDe Barrique
Patrick Huuskes

“Bij het aanvragen van een bouwvergunning liep ik tegen de nodige muren op. Fons heeft me duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden waren. Helaas was op mijn gewenste locatie niks mogelijk, maar heb ik nu wel duidelijkheid.”

Patrick HuuskesHoefsmederij Huuskes - Albergen Hoefsmederij Huuskes
Jacqueline Loohuis

“Bij de aankoop van ons buurpand van CarintReggeland ontstonden vraagtekens rondom WOZ-waardering en huisnummering. Lohuis Consultancy heeft geregeld dat er één huisnummer voor het gehele pand kwam en daarbij werd tegelijk de WOZ-waardering afgestemd op één pand. Dat scheelde direct in de te betalen belasting. Ook heeft hij ons geadviseerd over de uitbreidingsmogelijkheden binnen het bestemmingsplan.”

Jacqueline LoohuisFysiotherapie Groot-Driene - HengeloFysiotherapie Groot-Driene
Frans Ten Tusscher

“We hebben Fons Lohuis gevraagd een kapvergunning te regelen voor een drietal bomen die ernstige overlast geven bij de ingang van ons clubhuis/fietsenstalling. De drie bomen maken deel uit van een houtwal die in zijn geheel als houtwal op de Lijst Bijzondere Bomen staat. Volgens de bomenverordening van de gemeente Borne kan er dan geen kapvergunning worden verleend. Lohuis Consultancy heeft nu een verzoek aan burgemeester en wethouders van Borne gericht met een afschrift aan de gemeenteraad om de bomenverordening op dit punt aan te passen.”

Frans Ten TusscherRKSV NEO - BorneRKSV NEO